Hoera! Donderdagavond!
Blijf op de hoogte en volg Frank en Corné
26 September 2012 | Hong Kong, Hongkong
WE GAAN NAAR HUIS!
En snel, morgen avond, donderdag rond 23 uur zitten we in het vliegtuig. De begeleiding is nu onderweg hierheen zodat ik tijdens de vlucht alle medicijnen krijg die ik nodig heb.
Het is een beetje onwerkelijk om dit nieuws net van Frank te horen. Hij had het vanmorgen vroeg om 5 uur gehoord. Het is echt, de tickets zijn binnen!!
We gaan na aankomst direct naar het Elisabeth ziekenhuis per ambulance. Dan ben ik in ieder geval dicht bij huis!
De dokter is net weg en die gaat me morgen nog een keer goed schoonmaken en verbinden zodat ik reisklaar ben. Hij gaf welaan dat herstel wel meer dan drie maanden kan gaan duren, eerst de infectie daarna de breuk, vervolgens revalidatie. Volgens hem heb ik veel geluk en was ik net op tijd hier.
Dat alles is vandaag van minder belang, we gaan vliegen!!
Groeten
Frank en Corne
26 September 2012 - 06:14
Toine En Yvonne :
Ooooh, dat is goed nieuws!! Gaat ineens snel zeg! Succes met de terugreis en we bellen snel!!
Groetjes
Toine en Yvonne -
Jozien:
Jaaaaaaaaa, gelukkig kom je nu terug naar huis. Hopelijk heb je een pijnloze terugreis. Voorspoedige terugreis en tot ziens. -
26 September 2012 - 08:38
Kady:
Super goed nieuws!! Fijn om te horen :-) Goede reis en tot snel. Xx -
26 September 2012 - 10:42
Mieke Haans:
Hoi Frank en Corne,
Geweldig dat jullie donderdag naar huis komen super !
De tijd in China moet voor jullie wel erg lang geduurd hebben.
Corne fijn dat het met jou nu beter gaat en dat je onderweg de hulp krijgt
die je nodig hebt.
Ook al duurt het herstel nog wel een tijd, je hebt dan je familie en
vrienden vlakbij je.
Frank wij hebben respect voor je en hopen als je thuis bent goed
op rust komt,want dat zul je wel nodig hebben, en Corne ook.
Maar dat Corne nu naar een goed ziekenhuis in Tilburg gaat is al een hele
geruststelling. Wij hopen dat de reis goed zal verlopen en zien jullie binnenkort
gelukkig weer in Tilburg.
Heel veel beterschap.
Ome Louis en Tante Mieke
xxxx
26 September 2012 - 13:11
Ome Henk En Tante Mieke:
Tof jongens dat het rond is in ieder geval behouden vlucht en tot gauw
Ome Henk en Tante Mieke -
26 September 2012 - 16:35
Tante Cor:
Goeie reis jongens en tot gauw.
Ome Jan en tante Cor -
26 September 2012 - 16:35
Tante Cor:
Goeie reis jongens en tot gauw.
Ome Jan en tante Cor -
26 September 2012 - 20:15
Frank En Corry Rombouts:
Hallo Corne en Frank,
Na alle ellende en wachten nu eindelijk het definitieve bericht dat jullie naar Nederland terug kunnen.
Heel goede reis en verder een spoedig herstel in Tilburg.
Wij zien elkaar weer snel.
Frank en Corry -
26 September 2012 - 21:10
Jeroen:
super goed nieuws. Heel veel sterkte met de terugreis.
Jeroen, Marieke en de kids -
26 September 2012 - 22:00
Debbie:
SUPER-nieuws!!!!
Wij wensen jullie een goede terugreis en hopen jullie weer snel in Tilburg te zien. Laat maar weten waar je ergens terecht komt in het Elisabeth, dan komen we jullie opzoeken (of thuis kan natuurlijk ook...)!!!