Tegenvaller ..
Blijf op de hoogte en volg Frank en Corné
08 Oktober 2012 | Nederland, Tilburg
Helaas is de geplande operatie niet uitgevoerd, omdat tijdens de operatie nog infectie weefsel werd gevonden op een verkeerde plek.
Dus de pin zit nu niet in mijn been, wel hebben ze de plaat en schroeven in mijn kuitbeen geplaatst., dus een gedeeltelijk geslaagde operatie. Maar wel even flink balen. U moet ik zeker nog een week met mijn been aan een schoonmaak installatie hangen die de infectie helemaal weg moet halen. Daarna gaan ze nog een keer een operatie inplannen.
Al met al zit het niet zo mee, en verwacht ik nog wel twee weken hier te zijn. Leuk is anders maar ik ga er gewoon vanuit dat het voor het beste eindresultaat nodig is.
Dus voorlopig nog de groeten uit het St. Elisabeth!
08 Oktober 2012 - 12:17
Suzanne:
Hi wat balen, om te zeggen dat het niet meezit is understatement, botte pech. Heel veel succes, sterkte en beterschap voor komende tijd X -
08 Oktober 2012 - 12:42
Sonny:
Dat is zeker een tegenvaller corne!! sterkte en hopelijk gaat de infectie nu wel snel weg..
groeten sonny -
08 Oktober 2012 - 12:42
Sonny:
groeten sonny -
08 Oktober 2012 - 13:25
Ineke:
och Corne inderdaad weer even slikken met dit bericht.
Niets kunnen we eraan doen alleen er t beste van hopen en
op ziekenbezoek komen vanavond! Waarmee kunnen wy jou verblijden?
Leesvoer of n bloempje cholade of wat anders? Laat t gerust weten Corne.
CY later liefs Ton Laurens Ineke x -
08 Oktober 2012 - 18:16
Debbie:
Tjee, dat is nu niet het bericht waar ik op zat te wachten.... Echt balen zeg. Wat kan ik er nog meer over zeggen....
Wij komen zeker nog langs deze week! Sterkte nog met je verblijf in 't ziekenhuis!!! -
08 Oktober 2012 - 18:16
Debbie: