Koninklijk overnacht in Swaziland
Blijf op de hoogte en volg Frank en Corné
07 September 2013 | Swaziland, Mbabane
Bijna gênant maar wat een rust en speciale sfeer hangt er hier. Het is nog oud, ca 100 jaar en ziet er nogniet zo uit, helemaal af en in super sfeer. Heel mooi. Overal dieren om ons heen, wat Bushduikers en veel vogels. De hele middag zitten dromen , lezen en schetsen. Kortom heerlijk tot rust gekomen. Het avondeten was rondom een kampvuur.... Privé diner dus echt mooi met de lichtjes van de stad onder ons. Het heet hier Reillys Rock
Hill top Lodge... Dus weer een mooi uitzicht.
We begrijpen waar Bernhard hier zo graag kwam!
07 September 2013 - 18:22
Monique:
Zo te lezen, hebben jullie in een week tijd al heel veel gezien en gedaan. Klinkt allemaal super! Lijkt me echt super gaaf om al die dieren zo door elkaar te zien....
Geniet er nog lekker van! xxx -
07 September 2013 - 20:52
Toine En Yvonne :
Zo he he we zitten al een week op het puntje van onze stoel naar de mailbox te turen......:-)
Leuk om jullie reisverhalen te lezen. De safarisfeer straalt er vanaf. Lekker relaxed.
Zelfs een luipaard gezien tssssss hebben wij niet gezien in het wild.
veel plezier en groeten uit Alphen,
Toine en Yvonne -
08 September 2013 - 00:27
Scarlett :
Bofkonten, jullie boffen maar weer! Een mooie bestemming om te ontdekken. Geniet ervan! Long time no see, Scarlett en Remy -
08 September 2013 - 10:30
Tante Cor:
Geweldig toch om in een zo geschiedkundig ( huis ) hotel terecht te komen.
Geniet ervan. Heel veel groeten ome Jan en tante Cor -
08 September 2013 - 11:57
Jeanne:
wat een pracht om dat allemaal mee te maken
en het huis van kee is toch ook weer een prachtige blik terug in de tijd
geniet nog maar van dat prachtige land, maak wel veel fotos zodat wij thuis mee kunnen genieten
pa en ma